Please or Register to create posts and topics.

Təsadüfən tapdığım qazanc

Mən heç vaxt bəxtimə inanmamışam. Bilirsiniz o insanlar var, deyirlər "bəxtim gətirdi", "ulduzum açıqdı". Mən heç vaxt belə deməmişəm. Çünki həyatım boyu bəxt məndən uzaq olub. İşdə yüksələ bilmədim, evlilikdə xoşbəxt ola bilmədim, pulda heç vaxt rahat olmadım. Otuz səkkiz yaşım var, boşanmışam, kirayədə yaşayıram, iki uşağa nafaqə verirəm. İşdən gəlirəm, ev boş, soyuducu boş, ürək boş.

Belə günlərin birində nəsə dəyişdi. Necə dəyişdi, bilmirəm. Bəlkə də sadəcə vaxtı gəlmişdi.

Dekabrın əvvəli idi. Çöldə soyuq, evdə istilik zəif. Əl-ayaq üşüyür. İşdən gəlmişdim, yemək hazırlamağa nə həvəs, nə də ərzaq. Çıxardım telefonu, oturdum divanda, baxmağa başladım. Sosial şəbəkələr, xəbərlər, video. Adi axşam.

Birdən bir reklam çıxdı. mostbet yükle android yazılmışdı üstündə. Niyəsə baxdım. Adətən keçib gedirəm belə reklamlara, amma bu dəfə baxdım. Oyunlar, qumar, uduş... Düşündüm ki, bəlkə? Bəlkə mənim də bəxtim gətirər? Həyatda heç nəyi qazanmamışam, bəlkə bunu qazanım?

Düşündüm, düşündü, qərar verdim. Yüklədim proqramı. Çox asan idi. bir dəqiqə çəkmədi. Açdım, qeydiyyatdan keçdim. Adımı yazdım, nömrəmi yazdım, hamısı. Açıldı qarşımda bir dünya.

Nə qədər oyun var idi, inanmazsınız. Hamısı rəngli, işıqlı, səsli. Bilmirdim hansına girim. Gəzdim, gəzdim, sonda "Aviator"a baxdım. Qaydası sadədi: təyyarə uçur, nə qədər yüksək uçsa, o qədər çox qazanırsan. Amma bir anda partlaya bilər. Hamısını itirə bilərsən.

Bəyəndim bu oyunu. Sadədi, sürətlidi, həyəcanlıdı. Əvvəl pulsuz oynadım. Bir neçə dəfə uddum, bir neçə dəfə uduzdum. Anladım qaydanı. Nə vaxt çıxmaq lazımdı, nə vaxt gözləmək. Sonra atdım 10 manat.

İlk oyunda uddum 15 manat. Sevindim. İkincidə uddum 20. Sevindim daha çox. Üçüncüdə uduzdum 10. Əsəbləşdim. Dördüncüdə uddum 30. Artıq 55 manat qazanmışdım. Çıxartdım dərhal.

Həmin axşam yatmadım. Səhərə qədər fikirləşdim. Bu nə idi? Mən heç vaxt qumar oynamamışdım, heç vaxt belə şeylərə inanmamışdım. Amma indi cibimdə 55 manat pul var idi. Bir saatda qazanmışdım. İşdə bir günə 40 manat alırdım. Bu, daha yaxşı idi.

Ertəsi gün işə getdim. Başım qarışıq idi. Fikrim oyunda idi. Axşamı gözləyirdim. Gəldim evə, tez yemək yedim, açdım telefonu. mostbet yükle android etmişdim, proqram hazır idi. Başladım oynamağa.

O axşam 100 manat qazandım. Çıxartdım. İki axşamda 155 manat. Çox pul idi mənim üçün. Getdim uşaqlara hədiyyə aldım, keçmiş arvada verdim uşaqlar üçün. Baxdı mənə, təəccübləndi. Dedi: "Hardan tapdın?" Dedim: "İşdə mükafat". İnanmadı, amma gülümsədi. Uşaqlar sevindi. Mən də sevindim.

Bir həftə oynadım. Hər axşam girirdim. Bəzən udurdum, bəzən uduzurdum. Amma ümumi qazancım artırdı. 500 manat yığılmışdı. Çıxartdım, banka qoydum. İlk dəfə idi bankda pulum var idi.

Sonra nə oldu, bilirsiniz? Həris oldum. Daha çox istədim. Bir axşam atdım 100 manat. Düşündüm ki, bəlkə böyük uduş gələr. Oynadım, oynadım, uduzdum 100. Atdım daha 100, uduzdum. Atdım daha 100, uddum 200. Sevindim. Atdım yenə, uduzdum. Səhərə qədər oynadım, axırda 300 manat uduzmuşdum.

Yıxdım özümü yerə. Günlərlə qazandığımı bir gecədə itirmişdim. Oturdum ağladım. Özümə əsəbləşdim. Niyə dayanmadım? Niyə daha çox istədim?

Ertəsi gün işə getmədim. Yatdım bütün günü. Axşam durdum, oturdum düşündüm. Qumar belə bir şeydi. Udanda sevinirsən, uduzanda yanırsan. Əsas odur ki, nə vaxt dayanacağını biləsən. Mən bilməmişdim. Amma indi öyrəndim.

O gündən sonra qayda qoydum özümə. Həftədə 100 manatdan çox oynamaram. Udsam da, uduzsam da, 100 manatdan sonra dayanıram. Və bu qayda işə yaradı.

Yanvar ayı yaxşı keçdi. 400 manat qazandım. Fevralda 300. Martda 600. Hər ay müəyyən qazancım var idi. Çıxardırdım, yığırdım. İndi bankda 3000 manat pulum var. İlk dəfədir həyatımda bu qədər pul görürəm.

Keçən həftə uşaqları götürdüm, getdik restorana. Yedik, içdik, əyləndik. Uşaqlar xoşbəxt idi, mən də. Keçmiş arvad gördü bizi, yanımıza gəldi. Dedi: "Yaxşı görünürsən, işlər necədir?" Dedim: "Yaxşıdır, şükür". Baxdı uşaqlara, gülümsədi. Mən də gülümsədim.

Bilirsiniz, həyatda bəzən ən gözləmədiyin yerdən qapı açılır. Mən heç vaxt düşünməzdim ki, online kazino mənə bu qədər şey qazandıracaq. Təkcə pul yox, özünəinam da. Bilirəm ki, çətin gündə pulum var. Bilirəm ki, uşaqlarıma kömək edə bilərəm. Bilirəm ki, tək də olsam, yaşaya bilərəm.

İndi hər axşam işdən gələndə telefonu açıram, mostbet yükle android etmişəm, proqram hazırdır. Girirəm, oynayıram bir az. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma bilirəm nə vaxt dayanmalıyam. Öyrənmişəm.

Bu gün yenə qazandım 50 manat. Azdı, amma xoşbəxtəm. Çünki bilirəm ki, sabah da oynayacam. Sabah da qazanacam. Bəlkə çox, bəlkə az. Amma qazanacam.