Please or Register to create posts and topics.

Giriş etdim, qazandım, bir daha geriyə baxmadım

Deyirlər, insan həyatında ən gözlənilməz şeylər ən adi günlərdə baş verir. Mənim üçün də elə oldu.

Həmin gün işdən evə qayıdanda bir az hədsiz yorğun idim. Üstəlik, yağış yağırdı. Paltarlarım islanmışdı, əhvalım heç yaxşı deyildi. Soyuq duş aldım, isti paltar geyindim, mətbəxə keçib çay doldurdum. Televizoru açdım, amma diqqətimi heç nə cəlb etmirdi. Telefonumun şarjı bitmişdi, onu qoşdum, bir az da boş-boş otaqda gəzindim.

Həyatımda ilk dəfə deyildi ki, belə boşluq hiss edirdim. Amma adətən belə anlarda nəsə edib özümü məşğul edirdim. Həmin axşam isə heç nəyə gücüm yox idi. Sadəcə oturub çayımı içir, pəncərədən yağışa baxırdım.

Yadıma bir dostum düşdü. O, tez-tez mostbet giriş edib oynadığını deyirdi, amma mən heç vaxt ciddi qulaq asmamışdım. Həmişə düşünürdüm ki, bu işlər mənlik deyil. Amma o axşam, o yorğunluq, o sakitlik, o “nə olacaqsa olsun” əhval-ruhiyyəsi məni fərqli düşünməyə vadar etdi.

Telefonumu götürdüm, mostbet giriş yazıb axtardım. Sayt açıldı. Daxil olmaq üçün qeydiyyat tələb olunurdu. Adımı, emailimi yazdım, bir neçə dəqiqəyə hesab yaratdım. Ondan sonra saytın içində gəzməyə başladım. Oyunların çeşidi məni təəccübləndirdi. Hər zövqə uyğun, hər mövzuda oyun var idi.

Mən özümə ən sadə görünən slotu seçdim. Demo rejimdə bir az oynadım, qaydaları başa düşdüm. Sonra düşündüm: “Gəl az bir şey yatırım, görüm nə olacaq”. Kiçik bir məbləğ seçdim, itirsəm də üzülməyəcəyim bir məbləğ idi. Depozit etdim, oynamağa başladım.

İlk on dəqiqə heç nə olmadı. Kiçik uduşlar gəldi, getdi. Mən də rahatca oynayırdım, heç bir həyəcan yox idi. Çayımı içir, pəncərədən yağışa baxır, bir də ekrana baxırdım. O an tam rahat idim.

Və birdən hər şey dəyişdi.

Ekranda simvollar bir-bir düzülməyə başladı. Mən əvvəlcə fikir vermədim, sonra ekranın rəngi dəyişdi, musiqi qalxdı. Bir neçə saniyə ərzində hesabımdakı rəqəm artmağa başladı. Dayandı. Baxdım. Başlanğıc məbləğimin on qatından çox pul var idi.

O an çay fincanını yerə qoyub, telefonu hər iki əlimə aldım. Bir də baxdım, bir də baxdım. Ürəyim elə döyünürdü ki, sanki evdə kimsə yox idi, amma mən qışqırmaq istəyirdim. Oturduğum yerdən qalxdım, otaqda bir neçə dəfə gəzişdim. Sonra qayıtdım, dərin nəfəs aldım, çıxarış düyməsini tapdım.

Pul kartıma köçdü. O gecə bir daha oynamadım.

Səhər oyananda ilk iş telefonu açıb bank hesabıma baxdım. Pul orada idi. O an hiss etdim ki, düzgün qərar vermişəm. Çünki udandan sonra dayanmaq, o həyəcanın içinə düşməmək ən vacibi idi.

O gündən sonra mostbet giriş etdiyim hər dəfə öz qaydalarımla olur. Mən özümə söz vermişəm: nə qədər vaxt ayıracağımı, nə qədər pul yatıracağımı əvvəlcədən bilirəm. Həmin gün mənə bir dərs oldu: şans gələndə onu görmək lazımdır, amma daha vacibi, onu itirməməkdir.

Həmin qazancın bir hissəsi ilə özümə yeni telefon aldım. Köhnəsi artıq əldən düşmüşdü, bir müddətdir dəyişmək istəyirdim. Telefonu alanda düşündüm ki, bu, sadəcə bir uduş deyil, bu, mənim düzgün qərar verməyimin nəticəsidir.

İndi hərdən həmin gecəni xatırlayıram. Yağış, çay, pəncərə, və sonra o gözlənilməz uduş. Həyatın nə vaxt, harada, hansı anda sənə bir fürsət verəcəyini heç vaxt bilmirsən. Amma o fürsət gələndə onu dəyərləndirmək, sonra da düzgün dayanmaq sənin əlindədir.

Mostbet giriş mənim üçün sadəcə bir sayta giriş deyil. O, mənə özümü tanımaq, öz həddimi bilmək fürsəti verdi. Və mən bu fürsəti əlimdən buraxmadım. O gün qazandığım puldan çox, qazandığım təcrübə mənim üçün dəyərlidir.

O axşam yağış yağmasaydı, yorğun olmasaydım, bəlkə də heç vaxt mostbet giriş etməzdim. Amma yağış yağdı, mən yorğun idim, və həyat mənə bir fürsət verdi. Mən də o fürsəti ağıllı istifadə etdim. Və bu gün də eyni qayda ilə davam edirəm: əylənmək üçün, qaydalarımla, və ən əsası, dayanmağı bildiyim üçün.